Teamet i CorHelp

Hos CorHelp forsøger vi hele tiden, at samle det bedste og mest kompetente team omkring os! Det gør vi, så I får oplevelsen af, at et førstehjælpskursus med os, er en spændende og lærerig dag, hvor I bliver gode førstehjælpere.

Ligesom ved god førstehjælp, så bliver alting bedre ved godt og velfungerende samarbejde. Derfor har vi allieret os med dygtige og erfarne mennesker, som kan være med til at fortsætte vores teams udvikling i at udbyde de bedste kurser for jer.

Vi kan nemt genkende de samme værdier; tryghedsskabende, kompetente og nytænkende, i vores samarbejdspartnere. Derfor er vores arbejde om at gøre førstehjælpskurser interessante og spændende, et fælles mål og det afspejler samarbejdet.

Førstehjælp handler for os om god, klar og spændende formidling, samtidig med en masse praksis og øvelser, så alle vores deltagere får oplevelsen af at blive bedre, dygtigere og få flere kompetencer. Vi nytænker gerne undervisning og metoder, så udbyttet bliver det bedste for jer.

Læs mere om vores førstehjælpsinstruktører og resten af teamet herunder:

Førstehjælpsinstruktører

Cecilie-Nicolajsen

Cecilie Nicolajsen
Direktør og instruktør

“Jeg tilpasser min førstehjælpsundervisning til jeres kursus, så uanset om det er en køreskoleelev, en fabriksmedarbejder eller en advokat, så vil kursisten tillære sig ny viden og kompetencer til at redde liv.”

Rasmus-Nymand-Larsen

Rasmus Nymand Larsen
Direktør og instruktør

“Jeg forsøger altid at skabe en stærk relation til mine kursister, da undervisningen får et stærkt samspil som gavner udbyttet. Førstehjælp skal være en god kombination af at lære at blive dygtig og få mere viden.”

foerstehjealpsinstruktoer-rasmus

Rasmus Krøyer
Instruktør

Rasmus underviser primært i region Midtjylland.

Maskinrummet

Grafik-Juice-logo

Grafik Juice
Grafisk look

Vores dygtige grafiker Sanne, er garanti for et flot visuelt look og design, og hun er altid klar til god sparring!

Creative-content-logo

Creative Content Agency
Videoer, billeder og livesteam

Peter og Kristina er vores skarpe videofolk, som sikre optimal kvalitet og er med til at fortælle historien om, hvorfor førstehjælp er vigtigt.

Morten-Tryk-Online

Morten Tryk
Online marketing

Morten hjælper os med, at udbrede det gode budskab om førstehjælpskurser og til at flere kender til os.