Teamet i CorHelp

Hos CorHelp forsøger vi hele tiden, at samle det bedste og mest kompetente team omkring os! Det gør vi, så I får oplevelsen af, at et førstehjælpskursus med os, er en spændende og lærerig dag, hvor I bliver gode førstehjælpere.

Ligesom ved god førstehjælp, så bliver alting bedre ved godt og velfungerende samarbejde. Derfor har vi allieret os med dygtige og erfarne mennesker, som kan være med til at fortsætte vores teams udvikling i at udbyde de bedste kurser for jer.

Vi kan nemt genkende de samme værdier; tryghedsskabende, kompetente og nytænkende, i vores samarbejdspartnere. Derfor er vores arbejde om at gøre førstehjælpskurser interessante og spændende, et fælles mål og det afspejler samarbejdet.

Førstehjælp handler for os om god, klar og spændende formidling, samtidig med en masse praksis og øvelser, så alle vores deltagere får oplevelsen af at blive bedre, dygtigere og få flere kompetencer. Vi nytænker gerne undervisning og metoder, så udbyttet bliver det bedste for jer.

Læs mere om vores førstehjælpsinstruktører og resten af teamet herunder:

Førstehjælpsinstruktører

cecilie

Cecilie Nicolajsen
Direktør og instruktør

“Jeg tilpasser min førstehjælpsundervisning til jeres kursus, så uanset om det er en køreskoleelev, en fabriksmedarbejder eller en advokat, så vil kursisten tillære sig ny viden og kompetencer til at redde liv.”

rasmus

Rasmus Nymand Larsen
Direktør og instruktør

“Jeg forsøger altid at skabe en stærk relation til mine kursister, da undervisningen får et stærkt samspil som gavner udbyttet. Førstehjælp skal være en god kombination af at lære at blive dygtig og få mere viden.”

Mathilde Stampe Skaaning
Instruktør

“Jeg gør mit bedste for at kurset skal være en god og ikke mindst sjov oplevelse. Min erfaring er, at når man har det sjovt, så husker man tingene bedre. Så lige meget om du kommer fra en lang arbejdsdag eller tidligt lørdag morgen, så vil jeg gøre mit bedste for at bringe smilet frem på læberne af dig.”

Steffen Yndal
Instruktør

Steffen underviser primært i region Syddanmark.

Maria Månsson
Instruktør

Maria underviser primært i region Syddanmark.

Mathias Hornbek
Instruktør

“Jeg er 31 år gammel og bosiddende i København. Til dagligt er jeg ansat ved politiet og er ved siden af underviser igennem CorHelp. Jeg har en bred erfaring indenfor førstehjælp og en stor passion for at undervise og formidle det videre i alle niveauer. Jeg er et socialt menneske og nyder særligt at skabe dialog under mine kurser.”

Kasper Olsen
Instruktør

“Mit mål er at skabe et trygt læringsrum, hvor der både er plads til smil og læring. Jeg efterstræber at undervisningen indeholder en god kombination af viden og praktiske øvelser, så kursisterne får “hands on” erfaring og går trygge derfra”

Rasmus Krøyer
Instruktør

Rasmus underviser primært i region Midtjylland.

Maskinrummet

Grafik-Juice-logo

Grafik Juice
Grafisk look

Vores dygtige grafiker Sanne, er garanti for et flot visuelt look og design, og hun er altid klar til god sparring!

Creative-content-logo

Creative Content Agency
Videoer, billeder og livesteam

Peter og Kristina er vores skarpe videofolk, som sikre optimal kvalitet og er med til at fortælle historien om, hvorfor førstehjælp er vigtigt.

Morten Tryk
Online marketing

Morten hjælper os med, at udbrede det gode budskab om førstehjælpskurser og til at flere kender til os.