Cookies- og privatlivspolitik

Sidst ændret: juni 16, 2021

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Vi deler desuden også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier. Vores digitale partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Vi anvender “cookies”, som er små tekstfiler, der kan bruges af websteder til til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. De gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Hvis du ikke ønsker dette er det muligt at blokere for cookies. Du kan følge vejledningen nedenfor: 

http://minecookies.org/cookiehandtering

Dog vil de annoncer du modtager fremover være være mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Derudover kan du risikere at blive fornægtet visse dele hjemmesidens indhold. 

Denne hjemmeside opbevarer data i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes herefter. 

Indsigt og klager

Det er din ret, at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@corhelp.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Websitet ejes og publiceres af:

CorHelp ApS
CVR: 41457937
Kochsgade 31D, 2. sal
5000 Odense

E-mail: info@corhelp.dk
Tlf.: 53 885 112

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.