førstehjælp virksomhed

Om Corhelp

CorHelp er en førstehjælpsvirksomhed bestående af instruktørerne Cecilie og Rasmus.

Vi er bosat i Odense på Fyn og afholder førstehjælpskursus for køreskoler, virksomheder, foreninger, skoler, mødregrupper og institutioner i hele Danmark.

Corhelps historie

En lille fortælling
Afspil video

Cecilie startede hele eventyret med sin egen virksomhed, Nicolajsens Førstehjælp i november 2018.

Med hendes nye og friske tilgang til branchen og unge gåpåmod var hun efter noget tid nødt til at søge nye kræfter, hvilket blev tilført med Rasmus, som tiltrådte virksomheden. Han blev medejer af virksomheden i juni 2020, og efter et halv år i den nye konstellation og en lockdown senere, blev de enige om, at tage virksomheden til næste skridt. Og derfra blev vores nye navn CorHelp til. 

Virksomheden er i løbet af 2021 vokset med flere instruktører. Vi kan nu afholde flere kurser og Danmark får endnu flere dygtige førstehjælpere.

Vi er et ambitiøst team, som brænder for at undervise i førstehjælp. Vi er unge og friske, og med vores baggrunde plantet i undervisning, formidling og den naturvidenskabelige verden, tilføjer vi nye og mere spændende perspektiver på førstehjælpen. Det er derfor vigtigt for os, at undervisningen foregår i øjenhøjde med deltagerne, hvor der er et fokus på, at den tillærte teori afprøves i praksis. På den måde opnår førstehjælperen nemlig, at kompetencerne kommer helt ind under huden.

Vores mål er derfor, at alle trygt kan yde førstehjælp i hverdagen.

Mød dine instruktører

Førstehjælp i øjenhøjde!
førstehjælpsinstruktør

Rasmus Nymann

Medejer & Instruktør

Rasmus er 28 år gammel og er uddannet Cand. scient Idræt & Sundhed. Han har stor erfaring i at undervise medarbejdere i virksomheder, mødregrupper & køreskolelever.

førstehjælpsinstruktør

Cecilie Nicolajsen

Medejer & Instruktør

Cecilie er 27 år er ved at uddanne sig til jordemoder. Cecilie underviser primært køreskoleelever & mødregrupper.  

Skal vi kontakte dig?

Så udfyld formularen

Kontakt formular (køreskoleelever)