Online førstehjælp

De seneste år har lært os, at førstehjælpsundervisning kan udbydes på flere måder med et godt udbytte. CorHelp vil gerne gøre førstehjælp let og tilgængeligt for dig. Derfor tilbyder vi online førstehjælp, så du kan lære førstehjælp i egne rammer og på fleksible tidspunkter.

Vores online undervisning giver dig viden om førstehjælp til hverdagen, som kan være med til at skabe tryghed for dig og dem omkring dig.

Vi opfordrer til, at vores online førstehjælp kombineres med et fysisk førstehjælpskursus med fokus på den praktiske træning. Derved tilegner du dig både viden og konkret træning, som giver dig de nødvendige kompetencer for at kunne håndtere livstruende situationer og småskader.

Bestil
online-foerstehjealp

Livestream

Foerstehjaelp-til-boern-og-baby

Ønsker du at livestreame et førstehjælpskursus, hvor vores kompetente instruktør forklarer og viser førstehjælp. Du kan som deltagere se med, uanset hvor du befinder dig. Professionelt videosetup med høj billedkvalitet samt mulighed for livechat og besvarelser undervejs. Vores livestream kan kombineres med praktisk træning og vil blive tilpasset til jeres behov og ønsker.

Kontakt os

Online teori

Hjerte-lunge-redning-boern-og-baby

Se den online teori til førstehjælpskursus når det passer dig. Vores dygtige instruktør fortæller den basale og nødvendige teori, som forudsætning for den livreddende førstehjælp. Kurset er optaget med professionelt videosetup og har høj billedkvalitet. Skal kombineres med praktisk førstehjælpstræning. Kontakt os for få online førstehjælp materiale.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

Hvordan er et førstehjælpskursus med CorHelp?

Når du er tilmeldt et førstehjælpskursus med CorHelp, kan du være sikker på, at du bliver undervist med høj kvalitet. Vi har fokus på, at teorien skal formidles interessant og virkelighedsnært, så den enkelte kan relatere til situationerne. Derfor er vores scenarier og historier ikke voldsomme og blodige, men nærmere scenarier du kan relatere til, så du trygt kan lære førstehjælp.

Du vil lære at blive en kompetent førstehjælper, som har et system at gå frem efter. Derved er du sikker på, at huske de vigtige elementer, tilkalde den nødvendige hjælp og trygt kunne yde førstehjælp.

Vi lægger meget energi i, at førstehjælpen bliver indøvet hos deltageren. Den bedste måde, hvorpå det bliver gjort, er gennem repetitioner, eller sagt på en anden måde: træning, træning, træning!

Når vi hurtigt kan agere i situationen, er det fordi, at vi har øvet os og dermed er blevet dygtige. Det er især vigtigt i førstehjælpen, hvor “time is life” og afgørende for optimal hjælp.

Derfor kan du være sikker på, at et førstehjælpskursus med CorHelp er spændende, trygt og lærerigt.

virksomhed førstehjælp

Spørgsmål til vores førstehjælpskurser

Alle vores instruktører har gennemført førstehjælpsinstruktør-uddannelsen hos Beredskabsstyrelsen i enten Aalborg eller København. Vi er medlemmer af organisationen Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI), hvorfra vi udsteder førstehjælpsbeviser fra Dansk Førstehjælpsråd.
Vi lægger stor værdi i, at undervisningen sker med høj kvalitet samtidig med at det er spændende. Derfor har vores instruktører mange års erfaring med at undervise i forskellige brancher.

Tilmeld slår vi os op på, at vi er akademiske håndværkere.
Akademiske: fordi vi enten er i gang med eller har taget en længere videregående uddannelse.
Håndværkere: fordi vi kan agere på gulvet, yde og undervise i førstehjælp.

Priserne på et førstehjælpskursus varierer alt efter, hvilket kurset I har behov for samt hvor mange deltagere I er. Vi tilpasser førstehjælpskurset, så det altid bliver en unik oplevelse for jer.
Vores mest populære kursus er Førstehjælp ved hjertestop, hvor prisen for et kursus for 16 personer er 5.600 kr. eksklusiv moms, kørsel etcetera.

Er du nysgerrig efter et specifikt kursus, så kontakt os endelig og lad os sammen finde frem til, hvad I lige præcis har brug for.

Der må maksimalt være 16 personer per instruktør til et førstehjælpskursus. Det er regler, som er udstedt af Dansk Førstehjælpsråd.

Hvis I ønsker et større hold, har vi altid mulighed for at sende en ekstra instruktør eller dele kurset op over flere dage.

Vi bor på Kochsgade 31D i Odense (ja, vi har kontor hos Coworking Plus), hvor vi kan tilbyde at afvikle et kursus.

Et førstehjælpskursus bliver dog bedst og mest relevant, hvis det bliver afviklet i de omgivelser, som man primært færdes i, så vi kommer gerne ud til jeres adresse og afvikler kurset.

Enten kan du finde et planlagt kursus her: Tilmeld kursus.
Du kan udfylde dine oplysninger og ønske i vores kontaktformular.
Ellers vil vi meget gerne kontaktes på telefonnummeret: 53885112 eller info@corhelp.dk

Vi tilpasser altid vores førstehjælpskurser til jeres behov. Kurserne kan derfor være fra mandag-søndag i tidsrummet 08.00-22.00. Lad os derfor finde frem til noget godt sammen.

Vi holder os opdateret, og følger altid vores brancheorganisation Dansk Førstehjælpsråds nyeste udmeldinger. Du kan læse de nyeste her.

Vi sørger for, at der altid vil være mundbind, håndsprit og mulighed for at vaske hænder undervejs på kurserne. Vi vurderer også, hvorvidt det er forsvarligt at afvikle førstehjælpskurset i forhold til antal deltagere og lokalestørrelse.