Beskrivelse

 

Online førstehjælpskursus til baby og børn

Lær hvordan du redder liv til et barn med basale og nemme førstehjælpsteknikker

 

+200 personer har allerede lært førstehjælp til børn og babyer!

En forældres værste frygt må være, hvis ens barn pludselig en dag stopper med at trække vejret eller får noget galt i halsen, de ikke selv kan hoste op. Vi skal som forældre, bedsteforældre eller ansvarlig for børn, kunne forholde os rolige og yde den nødvendige førstehjælp.

Vi har derfor udviklet dette førstehjælpskursus, som specifikt er til dig som nybagt forældre eller bedsteforældre eller dig, der arbejder med børn. De helt små er nemlig særligt sårbare, og her er det vigtigt at føle dig tryg i, hvordan du skal handle og give førstehjælp.

 

Førstehjælpskurset indeholder viden om:

  • En deltaljeret gennemgang af hjerte-Lunge-Redning til børn og babyer
  • Fjernelse af fremmedlegemer i luftvejene
  • Forebyggelse af førstehjælpssituationer
  • Symptomer og førstehjælpen til fald og hovedskader
  • “Hvile-position”
  • Symptomer og førstehjælpen til forbrændinger
  • Symptomer og førstehjælpen til ætsninger
  • Symptomer og førstehjælpen til feberkramper og kighoste
  • GRATIS medfører – Børnerelaterede sygdomme og førstehjælpen hertil

 

Kurset er bygget op i læringsmoduler og instruktørerne gennemgår deltaljeret symptomerne og førstehjælpen til forskellige førstehjælpsscenarier og børnerelaterede sygdomme. Disse moduler kan ses og genses, når som helst!

 

 

“Det var mega godt.
Det er virkelig noget jeg kan anbefale andre,
og det har givet mig så meget ro i maven.”

 

 

 

“Man får en bred viden om,
hvordan børn kan behandles i en førsteindsats,
hvis de kommer ud for en ulykke i hjemmet.
Jeg vil klart anbefale forældre at gøre brug af denne video på grund af, at man ved hvad man skal gøre når ulykken sker”

 

 

Lær at redde liv for 299 kr!
Download videoen – se og gense den, når du vil! 

 

 

Om CorHelp Teamet

Førstehjælpsinstruktør Rasmus Nymand Larsen er uddannet Cand.Scient Idræt og Sundhed og har stor viden og fysiologi, sundhed og læring. Han har stor erfaring med at undervise i førstehjælp til børn og baby, herunder til blandt andet kiropraktorer, pædagoger og for en masse mødregrupper.

Førstehjælpsinstruktør Cecilie Nicolajsen har sin daglige gang på UCSYD i Esbjerg, hvor hun er jordemoderstuderende. Hun har stor erfaring med at undervise mødregrupper, pædagoger og nybagte forældre i førstehjælpen til børn og babyer.

Alle instruktørerne i CorHelp er alle uddannet gennem Dansk Førstehjælpsråd og er derfor certificeret førstehjælpsinstruktører.

CorHelp er en førstehjælpsvirksomhed, som afvikler førstehjælpskurser til flere forskellige brancher. Vores mål er, at uddanne kompente førstehjælpere gennem tryg og innovativ undervisning, for at skabe tryghed hos den enkelte i hverdagen. Vores undervisning afspejler sig ved høj faglighed blandet underviserne, der formidler førstehjælpen på en forståelig og mere spændende måde. Vi brænder for, at du trygt kan yde førstehjælpen i din hverdag.

 

rasmus

Rasmus, Førstehjælpsinstruktør

cecilie

Cecilie, Førstehjælpsinstruktør