CorHelp-logo
Tilmeld kursus

Online førstehjælpskursus til børn og baby

DKK199.00

Hvis dit barn får noget galt i halsen, eller din baby får et hjertestop derhjemme, skal du yde førstehjælp. Scenarierne er mange, men spørgsmålet er det samme:

Vil du være i stand til at hjælpe?

Hver dag kommer der et barn til skade, fordi de enten er uheldige, klodset eller nysgerrige. I visse tilfælde kan barnet være syg eller ramt af en infektionssygdom. Som forældre, pædagog eller ansvarlig for et barn skal vi i situationen kunne forholde os rolige og yde den førstehjælp, der vil være nødvendig for barnet.

Er I forældre, bedsteforældre eller en mødregruppe, så tilbyder vi hos CorHelp et førstehjælpskursus, med de særlige behov og metoder der hører til førstehjælpen, til børn og babyer.

Beskrivelse

Velkommen til online førstehjælpskursus med CorHelp.

I denne video lærer du om førstehjælpen til børn og babyer. Den 27. april 2021 afviklede instruktører fra CorHelp en livestream for en større gruppe forældre, hvor videoen er fra. Online kurset er klippet til, så den har minimeret pauser og skønhedsfejl, og er tilpasset perfekt til, at du kan sidde trygt derhjemme og tilegne dig den nødvendige viden, for at kunne være i stand til at redde et barn. Undervejs vil du opleve opklarende spørgsmål fra deltagerne fra livestreamen, hvilket forhåbentlig kan være med til at af dække nogle af dine. Skulle du alligevel sidde tilbage med spørgsmål som du vil have uddybet, så er du meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Kurset indeholder viden om:

  1. Hjerte-Lunge-Redning til børn og babyer.
  2. Fjernelse af fremmedlegemer i luftvejene.
  3. Forebyggelse af førstehjælpssituationer.
  4. Førstehjælpen til typiske risikogrupper for børn

Der vil blive gennemgået førstehjælp til feberkramper, falsk strubehoste, kighoste, hovedskader, forbrænding, ætsning og forgiftninger.

Køb kurset “Online førstehjælpskursus til børn og babyer” og bliv i stand til at kunne redde både dit og andres børn, hvis uheldet skulle være ude. Er du efter kurset interesseret i at få et fysisk førstehjælpskursus, så kan du besøge vores kursus side førstehjælp til børn og baby eller kontakte os.

Videoen er udarbejdet i samarbejde med Creative Content Agency.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Online førstehjælpskursus til børn og baby”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top