Førstehjælpskursus til virksomheder og foreninger

Skab tryghed på din arbejdsplads med et førstehjælpskursus

Jeg vil gerne høre mere

Kurset kan indeholde

 Førstehjælpens 4 hovedpunkter
✅ Bevidsthedstilstand
ABC-princippet
Hjerte-Lunge-Redning (H-L-R)
✅ 
Brug af hjertestarter (AED)
✅ 
Overlevelseskæden
✅ 
Stabilt sideleje
✅ 
Symptomer på blodprop i hjertet og stroke

Kurset kan indeholde

✅ Fjernelse af fremmedlegemer i luftvejene
✅ Færdselsrelateret førstehjælp
Forbrændinger
Ætsninger
Blødninger
Brud og forstuvninger
Drukneulykker
Akut opstået sygdomme med mere

Indholdet af kurset kan tilpasses lige præcis jeres behov. Vi sammensætter i dialog med jer, det ønskede kursus.

  • Vi underviser i hele Danmark – hverdage og weekender fra 08.00-21.30. Derfor kan vi altid finde et tidspunkt, der passer i jeres kalender.
  • Vi medbringer alt udstyr – førstehjælpsdukker, træningshjertestartere, projektor og alt andet, der skal bruges til kurset.
  • Alle instruktører er certificeret førstehjælpsinstruktører ved Dansk Førstehjælps Råd.
  • I modtager et kompetance-bevis efter endt kursus.
  • Kørsel er inkluderet.

Vi tilpasser kurset præcis til jeres ønsker og behov

Skal vi hjælpe med at finde det helt rigtige kursus? Kontakt os gerne nedenfor ↓

Tak for din besked.
Der var en fejl. Prøv venligst igen.

Kurser vi anbefaler

Undervisning-i-foerstehjaelp

Førstehjælp ved hjertestop

4 timer

Er det mest basale og populære førstehjælpskursus. Fokus er på hjerte-lunge-redning, brug af hjertestarter samt håndtering af de mest hyppigste livstruende tilstande.

Læs mere
Stabilt-sideleje

Basal førstehjælp til virksomheden eller foreningen

4-6 timer

Indeholder de basale færdigheder inden for førstehjælpen: hjerte-lunge-redning og brug af hjertestarter. Vi tilføjer tilmed relevante situationer specifikt udvalgt til jeres arbejdsplads.

Læs mere
Hjerte-lunge-redning

Udvidet førstehjælp til virksomheden eller foreningen

6-8 timer

Den basale genoplivning herunder hjerte-lunge-redning og hjertestarter, med mulighed for tillæg som faldskader, blødninger eller ætsninger – alt sammen tilpasset efter jeres behov.

Læs mere
Hjerte-lunge-redning

Hjerte-lunge-redning opdateringskursus

3 timer

Ved et 3-timers opdateringskursus i Basal førstehjælp til virksomheden anvender vi grundelementer fra kurset Førstehjælp ved hjertestop, hvor du lærer om de basale og vigtigste færdigheder i førstehjælpen.

Læs mere
Jeg vil gerne have hjælp til at sammensætte mit eget kursus

Hvorfor vælge os?

Majbritt-dagplejemor

“Cecilie formår at lave det spændende og alvorligt på samme tid. En berigende undervisning med lærerige øvelser… En dygtig instruktør, det er Cecilie – en meget positiv autoritet med en god tidsstyring.”

Majbritt Holzmann, Leder, Naturbørn
Ann-Sofie-Joergensen

“Det var et super godt og meget lærerigt kursus! Rasmus var rigtig dygtig og god til at formidle sin viden. Der var god kobling mellem undervisning og praktiske opgaver. Jeg har fået så meget ud af det, og gik der fra med ro i maven om, at jeg kan handle hvis uheldet skulle være ude. Vil klart anbefale et CorHelp kursus!”

Ann-Sofie Jørgensen

Kombinér jeres førstehjælpskursus med online undervisning

Læs mere her

Hvordan er et førstehjælpskursus med CorHelp?

Når du er tilmeldt et førstehjælpskursus med CorHelp, kan du være sikker på, at du bliver undervist med høj kvalitet. Vi har fokus på, at teorien skal formidles interessant og virkelighedsnært, så den enkelte kan relatere til situationerne. Derfor er vores scenarier og historier ikke voldsomme og blodige, men nærmere scenarier du kan relatere til, så du trygt kan lære førstehjælp.

Du vil lære at blive en kompetent førstehjælper, som har et system at gå frem efter. Derved er du sikker på, at huske de vigtige elementer, tilkalde den nødvendige hjælp og trygt kunne yde førstehjælp.

Vi lægger meget energi i, at førstehjælpen bliver indøvet hos deltageren. Den bedste måde, hvorpå det bliver gjort, er gennem repetitioner, eller sagt på en anden måde: træning, træning, træning!

Når vi hurtigt kan agere i situationen, er det fordi, at vi har øvet os og dermed er blevet dygtige. Det er især vigtigt i førstehjælpen, hvor “time is life” og afgørende for optimal hjælp.

Derfor kan du være sikker på, at et førstehjælpskursus med CorHelp er spændende, trygt og lærerigt.

Instruktørerne

Skal vi hjælpe med at finde det helt rigtige kursus? Kontakt os gerne nedenfor ↓

Tak for din besked.
Der var en fejl. Prøv venligst igen.

Spørgsmål til vores førstehjælpskurser

Alle vores instruktører har gennemført førstehjælpsinstruktør-uddannelsen hos Beredskabsstyrelsen i enten Aalborg eller København. Vi er medlemmer af organisationen Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI), hvorfra vi udsteder førstehjælpsbeviser fra Dansk Førstehjælpsråd.
Vi lægger stor værdi i, at undervisningen sker med høj kvalitet samtidig med at det er spændende. Derfor har vores instruktører mange års erfaring med at undervise i forskellige brancher.

Tilmeld slår vi os op på, at vi er akademiske håndværkere.
Akademiske: fordi vi enten er i gang med eller har taget en længere videregående uddannelse.
Håndværkere: fordi vi kan agere på gulvet, yde og undervise i førstehjælp.

Priserne på et førstehjælpskursus varierer alt efter, hvilket kurset I har behov for samt hvor mange deltagere I er. Vi tilpasser førstehjælpskurset, så det altid bliver en unik oplevelse for jer.
Vores mest populære kursus er Førstehjælp ved hjertestop, hvor prisen for et kursus for 16 personer er 5.600 kr. eksklusiv moms, kørsel etcetera.

Er du nysgerrig efter et specifikt kursus, så kontakt os endelig og lad os sammen finde frem til, hvad I lige præcis har brug for.

Der må maksimalt være 16 personer per instruktør til et førstehjælpskursus. Det er regler, som er udstedt af Dansk Førstehjælpsråd.

Hvis I ønsker et større hold, har vi altid mulighed for at sende en ekstra instruktør eller dele kurset op over flere dage.

Vi bor på Kochsgade 31D i Odense (ja, vi har kontor hos Coworking Plus), hvor vi kan tilbyde at afvikle et kursus.

Et førstehjælpskursus bliver dog bedst og mest relevant, hvis det bliver afviklet i de omgivelser, som man primært færdes i, så vi kommer gerne ud til jeres adresse og afvikler kurset.

Enten kan du finde et planlagt kursus her: Tilmeld kursus.
Du kan udfylde dine oplysninger og ønske i vores kontaktformular.
Ellers vil vi meget gerne kontaktes på telefonnummeret: 53885112 eller info@corhelp.dk

Vi tilpasser altid vores førstehjælpskurser til jeres behov. Kurserne kan derfor være fra mandag-søndag i tidsrummet 08.00-22.00. Lad os derfor finde frem til noget godt sammen.

Vi holder os opdateret, og følger altid vores brancheorganisation Dansk Førstehjælpsråds nyeste udmeldinger. Du kan læse de nyeste her.

Vi sørger for, at der altid vil være mundbind, håndsprit og mulighed for at vaske hænder undervejs på kurserne. Vi vurderer også, hvorvidt det er forsvarligt at afvikle førstehjælpskurset i forhold til antal deltagere og lokalestørrelse.