instruktører

Førstehjælp i øjenhøjde!

Rasmus Nymann

Medejer & Instruktør

“Jeg forsøger altid at skabe en stærk relation til mine kursister, da undervisningen får et stærkt samspil som gavner udbyttet. Førstehjælp skal være en god kombination af at lære at blive dygtig og få mere viden.”

Cecilie Nicolajsen

Medejer & Instruktør

“Jeg tilpasser min førstehjælpsundervisning til jeres kursus, så uanset om det er en køreskoleelev, en fabriksmedarbejder eller en advokat, så vil kursisten tillære sig ny viden og kompetencer til at redde liv.”

Kartikey Nandgave

Instruktør

“Mit mål er at gøre kursisten selvsikker i førstehjælpen ved at sammensætte teori med en masse praktiske øvelser både selvstændigt og i grupper. Her er der altid plads til at udfolde sig med smil og grin samtidig med man bliver en dygtig førstehjælper. Det er vigtigt, at man føler sig tryg i at kunne handle korrekt.”

Mathilde Stampe Skaaning

Instruktør

“Jeg gør mit bedste for at kurset skal være en god og ikke mindst sjov oplevelse. Min erfaring er, at når man har det sjovt, så husker man tingene bedre. Så lige meget om du kommer fra en lang arbejdsdag eller tidligt lørdag morgen, så vil jeg gøre mit bedste for at bringe smilet frem på læberne af dig.”

Mathias Hornbek

Instruktør

“Til dagligt er jeg ansat ved politiet og er ved siden af underviser igennem CorHelp. Jeg har en bred erfaring indenfor førstehjælp og en stor passion for at undervise og formidle det videre i alle niveauer. Jeg er et socialt menneske og nyder særligt at skabe dialog under mine kurser.”

Kasper Olsen

Instruktør

“Mit mål er at skabe et trygt læringsrum, hvor der både er plads til smil og læring. Jeg efterstræber at undervisningen indeholder en god kombination af viden og praktiske øvelser, så kursisterne får “hands on” erfaring og går trygge derfra. Jeg underviser primært i Midtjylland”

 

LOUISE BERGHOLDT

Instruktør

“Min egen erfaring med at lære nye ting er, at det sidder meget bedre fast, når jeg kan prøve det af på egen krop og få mulighed for at sparre med andre i et trygt fællesskab, hvor der både er plads til grin og fordybelse. Derfor vægter jeg disse ting højt på kurset, så vi sammen kan blive bedre til førstehjælp, og gøre hverdagen mere tryg!”