Førstehjælpskursus i Slagelse

Vi tilbyder førstehjælpskurser i Slagelse og omegn. Kurserne afholdes af vores dygtige instruktører, og det kan enten foregå ude hos dig (f.eks. hos din køreskole eller din virksomhed) eller i vores egne lokaler.

Få styr på førstehjælp i Slagelse – både den teoretiske og praktiske del!

Kursusbeskrivelse til førstehjælpskursus i Slagelse

Vores førstehjælpskursus indeholder typisk følgende:

  • Livreddende førstehjælp (hjerte-lunge-redning)
  • Brug af hjertestarter  (AED)
  • Førstehjælpens 4 hovedpunkter
  • Bevidsthedstilstand
  • ABC-princippet
  • Overlevelseskæden
  • Stabilt sideleje
  • Symptomer på blodprop i hjertet og stroke
  • Og meget mere.

Men husk, at vi altid kan skræddersy kurset efter nøjagtig dine behov.

Vores tilknytning til Slagelse

Vi samarbejder med flere køreskoler blandt andet Slagelse Køreskole samt virksomheder, og det er altid en fornøjelse at komme til Slagelse og undervise i livreddende førstehjælp!

Lær førstehjælp i Slagelse – med dedikerede og engagerede instruktører

Vi har nogle af landets bedste instruktører klar til at hjælpe dig med at lære førstehjælp i Slagelse. Vi har altid ledig kapacitet, og du skal derfor ikke tøve med at booke os til et førstehjælpskursus i Slagelse.

Vi tør godt at sige, at netop vores instruktører gør førstehjælp til en fed oplevelse!

Vi tilbyder god og lærerig førstehjælp i Slagelse

Spørgsmål til vores førstehjælpskurser

Alle vores instruktører har gennemført førstehjælpsinstruktør-uddannelsen hos Beredskabsstyrelsen i enten Aalborg eller København. Vi er medlemmer af organisationen Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI), hvorfra vi udsteder førstehjælpsbeviser fra Dansk Førstehjælpsråd.
Vi lægger stor værdi i, at undervisningen sker med høj kvalitet samtidig med at det er spændende. Derfor har vores instruktører mange års erfaring med at undervise i forskellige brancher.

Tilmeld slår vi os op på, at vi er akademiske håndværkere.
Akademiske: fordi vi enten er i gang med eller har taget en længere videregående uddannelse.
Håndværkere: fordi vi kan agere på gulvet, yde og undervise i førstehjælp.

Priserne på et førstehjælpskursus varierer alt efter, hvilket kurset I har behov for samt hvor mange deltagere I er. Vi tilpasser førstehjælpskurset, så det altid bliver en unik oplevelse for jer.
Vores mest populære kursus er Førstehjælp ved hjertestop, hvor prisen for et kursus for 16 personer er 5.600 kr. eksklusiv moms, kørsel etcetera.

Er du nysgerrig efter et specifikt kursus, så kontakt os endelig og lad os sammen finde frem til, hvad I lige præcis har brug for.

Der må maksimalt være 16 personer per instruktør til et førstehjælpskursus. Det er regler, som er udstedt af Dansk Førstehjælpsråd.

Hvis I ønsker et større hold, har vi altid mulighed for at sende en ekstra instruktør eller dele kurset op over flere dage.

Vi bor på Kochsgade 31D i Odense (ja, vi har kontor hos Coworking Plus), hvor vi kan tilbyde at afvikle et kursus.

Et førstehjælpskursus bliver dog bedst og mest relevant, hvis det bliver afviklet i de omgivelser, som man primært færdes i, så vi kommer gerne ud til jeres adresse og afvikler kurset.

Enten kan du finde et planlagt kursus her: Tilmeld kursus.
Du kan udfylde dine oplysninger og ønske i vores kontaktformular.
Ellers vil vi meget gerne kontaktes på telefonnummeret: 53885112 eller info@corhelp.dk

Vi tilpasser altid vores førstehjælpskurser til jeres behov. Kurserne kan derfor være fra mandag-søndag i tidsrummet 08.00-22.00. Lad os derfor finde frem til noget godt sammen.