Førstehjælpskursus til børn og baby

Hvis dit barn får noget galt i halsen, eller din baby får et hjertestop derhjemme, skal du yde førstehjælp. Scenarierne er mange, men spørgsmålet er det samme:

Vil du være i stand til at hjælpe?

Hver dag kommer der et barn til skade, fordi de enten er uheldige, klodset eller nysgerrige. I visse tilfælde kan barnet være syg eller ramt af en infektionssygdom. Som forældre, pædagog eller ansvarlig for et barn skal vi i situationen kunne forholde os rolige og yde den førstehjælp, der vil være nødvendig for barnet.

Er I forældre, bedsteforældre eller en mødregruppe, så tilbyder vi hos CorHelp et førstehjælpskursus, med de særlige behov og metoder der hører til førstehjælpen, til børn og babyer.

Book et kursus

Vi sørger for, at der både er plads til børn og læring på vores førstehjælpskurser

Mødregrupper

Ved dette førstehjælpskursus vil du lære, om de basale og vigtigste færdigheder i førstehjælpen til børn. Kurset er velegnet til forældre, bedsteforældre og mødregrupper, så I vil være i stand til at kunne håndtere jeres barn, hvis uheldet skulle være ude.

Klik her

Institutioner

Dette er et udvidet førstehjælpskursus, som er tilpasset voksne med ansvar for børn. Kurset vil have en større mængde træning og viden, så vores børn trygt kan blive sendt afsted i institutioner, hvorfor kurset er særligt egnet til institutioner, dagplejere og pædagoger.

Klik her

Hvorfor vælge os?

“Cecilie formår at lave det spændende og alvorligt på samme tid. En berigende undervisning med lærerige øvelser… En dygtig instruktør, det er Cecilie – en meget positiv autoritet med en god tidsstyring.”

Majbritt Holzmann, Dagplejemor

“Jeg har fået så meget ud af det, og gik der fra med ro i maven om, at jeg kan handle hvis uheldet skulle være ude.”

Ann-Sofie Jørgensen, Mor på børn og baby kursus

Hvordan er et førstehjælpskursus med CorHelp?

Når du er tilmeldt et førstehjælpskursus med CorHelp, kan du være sikker på, at du bliver undervist med høj kvalitet. Vi har fokus på, at teorien skal formidles interessant og virkelighedsnært, så den enkelte kan relatere til situationerne. Derfor er vores scenarier og historier ikke voldsomme og blodige, men nærmere scenarier du kan relatere til, så du trygt kan lære førstehjælp.

Du vil lære at blive en kompetent førstehjælper, som har et system at gå frem efter. Derved er du sikker på, at huske de vigtige elementer, tilkalde den nødvendige hjælp og trygt kunne yde førstehjælp.

Vi lægger meget energi i, at førstehjælpen bliver indøvet hos deltageren. Den bedste måde, hvorpå det bliver gjort, er gennem repetitioner, eller sagt på en anden måde: træning, træning, træning!

Når vi hurtigt kan agere i situationen, er det fordi, at vi har øvet os og dermed er blevet dygtige. Det er især vigtigt i førstehjælpen, hvor “time is life” og afgørende for optimal hjælp.

Derfor kan du være sikker på, at et førstehjælpskursus med CorHelp er spændende, trygt og lærerigt.

Undervisning-i-foerstehjaelp-

Kontakt os og få et tilbud

Tak for din besked.
Der var en fejl. Prøv venligst igen.