Førstehjælpskursus til baby og børn

Hvis dit barn får noget galt i halsen, eller din baby pludselig stopper med at trække vejret, skal vi yde førstehjælp. 

Vil du være i stand til at hjælpe?

Derfor har vi et særligt førstehjælpskursus til småbørn

Hver dag kommer et barn til skade, fordi de enten er uheldige, klodsede eller nysgerrige. Barnet kan også være syg eller ramt af en infektionssygdom. Som ansvarlige for børn og babyer skal vi i situationen kunne forholde os rolige og yde den nødvendige førstehjælp.

Derfor bør førstehjælp til spædbørn prioriteres højt – og vores førstehjælpskursus til babyer og børn giver en række nemme metoder til netop det.

Er I f.eks. forældre, bedsteforældre, mødregruppe eller pædagoger, tilbyder vi hos CorHelp et unikt førstehjælpskursus til børn og babyer – med de helt særlige behov og metoder der hører til førstehjælpen til netop denne sårbare gruppe.

Book førstehjælpskursus til småbørn

Der er både plads til børn og læring på vores førstehjælpskursus til baby og børn

Til forældre, bedsteforældre og mødregrupper

børn og baby førstehjælp

Ved dette førstehjælpskursus til småbørn vil du lære om de basale og vigtigste færdigheder i førstehjælpen til børn. Kurset er velegnet til forældre, bedsteforældre og mødregrupper, så I vil være i stand til at kunne håndtere jeres barn, hvis uheldet skulle være ude.

Klik her

Til pædagoger, lærere og eller mennesker med ansvar for børn

Førstehjælp til baby

Dette er et særligt førstehjælpskursus til børn, som er tilpasset voksne med ansvar for børn. Kurset vil have en større mængde træning og viden, så vores børn trygt kan blive sendt afsted i institutioner, hvorfor kurset er særligt egnet til institutioner, dagplejere og pædagoger.

Klik her

Vil du lære førstehjælp til børn og baby online?

Hvad indeholder kurset?

Online kurset er inddelt i 17 lektioner og varer ca. 1.5 time i alt. Vi gennemgår, hvad du skal gøre, hvis barnet stopper med at trække vejret og hvordan du bruger en hjertestarter. Derudover lærer du hvordan, du skal reagere, hvis barnet får noget galt i halsen eller falder og slår hovedet. Vi vil også forklare om forebyggelse af ulykker i hjemmet, falsk strubehoste, kighoste, feberkramper, forbrændninger samt forgiftninger og ætsninger.

Du får ubegrænset adgang til førstehjælpskurset, så du kan se, gense og pause det, når det passer dig – lidt ligesom Netflix.

Der er altid 30 dages tilfredshedsgaranti, så hvis kurset ikke levede op til dine forventninger, så kan du altid kontakte os på info@corhelp.dk og få dine penge retur.

Pris: 299 kr.

Få adgang til kurset
silas

“Kurset hos Corhelp var utroligt informativt, lærerigt og præcist! Vi blev langt klogere og mere trygge, inden vores datter kom til verden. Instruktørerne var positive, behagelige og kompetente. Jeg vil klart anbefale Corhelp som førstehjælpskursus til børn og babyer. 💪👍”

Silas, Far

Det var mega godt.
Det er virkelig noget jeg kan anbefale andre,
og det har givet mig så meget ro i maven.

Louise, Mor til Villum og Ellie

“Man får en bred viden om,
hvordan børn kan behandles i en førsteindsats,
hvis de kommer ud for en ulykke i hjemmet.
Jeg vil klart anbefale forældre at gøre brug af denne video på grund af, at man ved hvad man skal gøre når ulykken sker.”

Rasmus Bendesen, Far

Vi brænder for at lave spændende og fed førstehjælp!

Hvordan er et førstehjælpskursus til børn og babyer hos CorHelp?

Når du er tilmeldt et førstehjælpskursus til baby og børn med CorHelp, kan du være sikker på, at du bliver undervist med høj kvalitet. Vi har fokus på, at teorien skal formidles interessant og virkelighedsnært, så den enkelte kan relatere til situationerne. Derfor er vores scenarier og historier ikke voldsomme og blodige, men nærmere scenarier du kan relatere til, så du trygt kan lære førstehjælp.

Du vil lære at blive en kompetent førstehjælper, som har et system at gå frem efter. Derved er du sikker på, at huske de vigtige elementer, tilkalde den nødvendige hjælp og trygt kunne yde førstehjælp.

Vi lægger meget energi i, at førstehjælpen bliver indøvet hos deltageren. Den bedste måde, hvorpå det bliver gjort, er gennem repetitioner, eller sagt på en anden måde: træning, træning, træning!

Når vi hurtigt kan agere i situationen, er det fordi, at vi har øvet os og dermed er blevet dygtige. Det er især vigtigt i førstehjælpen, hvor “time is life” og afgørende for optimal hjælp.

Derfor kan du være sikker på, at et førstehjælpskursus med CorHelp er spændende, trygt og lærerigt.

førstehjælpsundervisning

Kontakt os og få et tilbud

Tak for din besked.
Der var en fejl. Prøv venligst igen.
Barn-og-foerstehjaelpsdukke