Førstehjælp

Førstehjælp handler om at gøre en forskel i tiden fra ulykken sker, og indtil den professionelle hjælpe når frem. Sker der en ulykke i hverdagen, er det vigtigt, at vi alle kan træde til, da den rigtige førstehjælp kan betyde forskel mellem liv eller død.

Og det er nøjagtigt derfor, at vi har udviklet vores helt eget førstehjælpskursus, der passer både til kørekort, erhverv samt børn og baby. Husk desuden, at vi også tilbyder et online førstehjælpskursus.

Ingen ønsker at stå tilbage med følelsen af, at kunne have gjort en forskel, men ikke have reageret hensigtsmæssigt. At være handlingslammet og kigge på imens skaden bliver forværret må være den værste følelse, men ved at lære god og relevant førstehjælp, så ved du, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude.

For os i CorHelp er det derfor vigtigt, at så mange som muligt har kendskab til de grundlæggende principper, der er i førstehjælpen. Bliver en person ramt af sygdom eller der sker en ulykke, så opstår der en ubehagelig og uvant situation, men det afgørende at du ved, hvad der skal gøres for at yde den rigtige hjælp. Vi afholder førstehjælpskurser hvor du lærer at yde korrekt og effektiv førstehjælp.

Udover førstehjælpens 4 hovedpunkter – 1. skab sikkerhed, 2. vurder personen, 3. tilkald hjælp, 4. giv førstehjælp – så findes der mange andre typer af førstehjælp. Nedenfor kan du læse mere om førstehjælp i forskellige situationer.

Hvilken førstehjælp vil du have viden om?

Førstehjælp ved hjertestop

Førstehjælp ved ulykker i hjemmet

Førstehjælp til børn og babyer

Førstehjælp ved skader og ulykker

Kontakt os og få et tilbud på et førstehjælpskursus!

Tak for din besked.
Der var en fejl. Prøv venligst igen.