Førstehjælp

Førstehjælp handler om at gøre en forskel i tiden fra ulykken sker, og indtil den professionelle hjælpe når frem. Sker der en ulykke i hverdagen, er det vigtigt, at vi alle kan træde til, da den rigtige førstehjælp kan betyde forskel mellem liv eller død.

Ingen ønsker at stå tilbage med følelsen af, at kunne have gjort en forskel, men ikke have reageret hensigtsmæssigt. At være handlingslammet og kigge på imens skaden bliver forværret må være den værste følelse, men ved at lære god og relevant førstehjælp, så ved du, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude.

For os i CorHelp er det derfor vigtigt, at så mange som muligt har kendskab til de grundlæggende principper, der er i førstehjælpen. Bliver en person ramt af sygdom eller der sker en ulykke, så opstår der en ubehagelig og uvant situation, men det afgørende at du ved, hvad der skal gøres for at yde den rigtige hjælp. Vi afholder førstehjælpskurser hvor du lærer at yde korrekt og effektiv førstehjælp.

Udover førstehjælpens 4 hovedpunkter – 1. skab sikkerhed, 2. vurder personen, 3. tilkald hjælp, 4. giv førstehjælp – så findes der mange andre typer af førstehjælp. Nedenfor kan du læse mere om førstehjælp i forskellige situationer.

Hjerte-Lunge-Redning-paa-en-dukke

Hvilken førstehjælp vil du have viden om?

Førstehjælp ved hjertestop

Førstehjælp ved ulykker i hjemmet

Førstehjælp til børn og babyer

Førstehjælp ved skader og ulykker

Hvordan er et førstehjælpskursus med CorHelp?

Når du er tilmeldt et førstehjælpskursus med CorHelp, kan du være sikker på, at du bliver undervist med høj kvalitet. Vi har fokus på, at teorien skal formidles interessant og virkelighedsnært, så den enkelte kan relatere til situationerne. Derfor er vores scenarier og historier ikke voldsomme og blodige, men nærmere relaterbare, så du trygt kan lære førstehjælp. Hvis du er i tvivl om hvilket bevis du skal have, så kontakt os endelig. Ellers finder du de forskellige typer beviser her.

Du vil lære at blive en kompetent førstehjælper, som har et system at gå frem efter. Derved er du sikker på, at huske de vigtige elementer, tilkalde den nødvendige hjælp og trygt kunne yde førstehjælp.

Vi lægger meget energi i, at førstehjælpen bliver indøvet hos deltageren. Den bedste måde, hvorpå det bliver gjort, er gennem repetitioner, eller sagt på en anden måde: træning, træning, træning!

Når vi hurtigt kan agere i situationen, er det fordi, at vi har øvet os og dermed er blevet dygtige. Det er især vigtigt i førstehjælpen, hvor “time is life” og afgørende for optimal hjælp.

Derfor kan du være sikker på, at et førstehjælpskursus med CorHelp er spændende, trygt og lærerigt.

Undervisning-i-foerstehjaelp

Kontakt os og få et tilbud på et førstehjælpskursus!

Tak for din besked.
Der var en fejl. Prøv venligst igen.