Ekstra førstehjælp til virksomheden

Varighed

6-8 timer

Fokus

Hjerte-Lunge-Redning, hjertestarter samt håndtering og træning af små og store skader

Antal deltagere

Maks 16. pr. instruktør

Ekstra førstehjælp til virksomheden

Varighed: 6-8 timer

Ønsker du hjælp til dit kursus? Kontakt os gerne

Beskrivelse af kurset

Det skaber tryghed på arbejdspladsen, at man ved, at ens kollegere er i stand til at hjælpe, hvis uheldet skulle være ude. På kurset Ekstra førstehjælp til virksomheden anvender vi grundelementer fra kurset, Førstehjælp ved hjertestop, hvor du lærer om de basale og vigtigste færdigheder i førstehjælpen. Du vil blandt andet lære førstehjælpens 4 hovedpunkter og hvordan man skal håndtere en voksen bevidstløs person med og uden normal vejrtrækning. Herunder er der elementer om, hvordan du ringer til alarmcentralen, hvordan man betjener en hjertestarter, brug af overlevelseskæden ved hjertestop altså rækkefølgen af reaktioner – stabilt sideleje, nødflytning og meget mere!

Dette kursus vil altid være tilpasset jeres virksomheds område og behov, hvorfor vi kan tilføje ønskede emner*. Vi sørger særligt for på dette kursus, at du tilegner dig en masse viden med en aktiv og praksisnær tilgang gennem både håndtering og træning af små og store skader. For os er det nemlig vigtigt, at du får trænet relevante førstehjælpsscenarier, og bliver i stand til at kunne agere i situationen.

På mange arbejdspladser kan der ske ulykker, som involverer mere end bare risiko for en kollega falder om med hjertestop. Derfor kan der med fordel suppleres med relevant førstehjælpsviden. Nogle af de elementer, som vi kan tilføje på kurset, kunne være håndtering af faldskader herunder nakke, ryg og hovedskader, knoglebrud, forbrændinger, ætsninger, forgiftning. Har du spørgsmål til arbejdsulykker eller risici på jeres arbejdspladser, er du også velkommen til at kontakte os.

Kursets indhold

  • Førstehjælpens 4 hovedpunkter
  • Bevidsthedstilstand
  • ABC-princippet
  • Hjerte-Lunge-Redning (H-L-R)
  • Brug af hjertestarter (AED)
  • Overlevelseskæden
  • Stabilt sideleje
  • Symptomer på blodprop i hjertet og stroke
  • Fjernelse af fremmedlegemer i luftvejene
  • Praksisnære scenarier

* Eksempelvis: Forbrændinger, ætsninger, blødninger, termiske skader, brud og forstuvninger, drukneulykker, akut opstået sygdomme mm.

Pris: 8400 kr.
excl. moms

Skal vi hjælpe dig med at finde et helt rigtige kursus?

Kontakt os nedenfor ↓

Tak for din besked.
Der var en fejl. Prøv venligst igen.