Mail: info@corhelp.dk   Telefon: 53 885 112

Førstehjælp ved hjertestop

Se de nedenstående guides
Er du i stand til at yde korrekt førstehjælp?
De første minutter, efter en person er faldet om med hjertestop, er yderst afgørende. Jo hurtigere vi påbegynder den livreddende førstehjælp, desto større er chancen for, at personen vil overleve. Hver dag falder ca. 12 danskere om med hjertestop – og ved at træde til, vil du som førstehjælper, kunne gøre en stor forskel. Det er bl.a. derfor, at vi tilbyder førstehjælpskursus til erhverv
I Danmark har vi mange hjertestop hvert året, heraf ca. 4.000 som opstår udenfor de danske hospitaler
Desværre er overlevelsesprocenten kun 8 %, men den kan optimeres af effektive og dygtige førstehjælpere, som er de første personer til at hjælpe, når uheldet sker. Derfor er god og lærerig undervisning i førstehjælp, en oplagt mulighed for, at uddanne og dygtiggøre folk i livreddende førstehjælp ved hjertestop.  

På et førstehjælpskursus med CorHelp, vil der altid været et centralt fokus på livreddende førstehjælp ved hjertestop, og vi lærer dig, hvordan du skal gøre i situationen.

Læs nedenfor, hvordan man yder korrekt livreddende førstehjælp ved hjertestop, og hvordan du som førstehjælper skal håndtere situationen.