Opdateringskursus – Førstehjælp ved Hjertestop

Varighed

3 timer

Fokus

Opdatering af Hjerte-Lunge-Redning og anvendelse hjertestarter

Antal deltagere

Maks 16. pr. instruktør

Opdateringskursus – Førstehjælp ved Hjertestop

Opdatering af Hjerte-Lunge-Redning og anvendelse af hjertestarter

Varighed: 3 timer.

Bestil her

Beskrivelse af kurset

Det skaber tryghed på arbejdspladsen, at man ved, at ens kolleger er i stand til at hjælpe, hvis uheldet skulle opstå.

Ved et 3-timers opdateringskursus i Basal førstehjælp til virksomheden anvender vi grundelementer fra kurset Førstehjælp ved hjertestop, hvor du lærer om de basale og vigtigste færdigheder i førstehjælpen.

Du vil blandt andet lære førstehjælpens 4 hovedpunkter og hvordan man skal håndtere en voksen bevidstløs person med og uden normal vejrtrækning. Herunder er der elementer om, hvordan du ringer til alarmcentralen, hvordan man betjener en hjertestarter, brug af overlevelseskæden ved hjertestop– altså rækkefølgen af reaktioner – stabilt sideleje, nødflytning og meget mere.

Hvem er målgruppen?

Et opdateringsskursus i Førstehjælp ved Hjertestop, henvender sig til alle virksomheder, foreninger og institutioner, der har ansatte, med i forvejen gyldige kursusbeviser fra Førstehjælp ved Hjertestop og skal have træningen genopfrisket.

Opdateringskursus kræver et gyldigt førstehjælpsbevis der er mindre end 24 måneder gammelt

Vi sørger for, at du tilegner dig en masse viden med en aktiv og praksisnær tilgang. For os er det nemlig vigtigt, at du får trænet relevante førstehjælpsscenarier og bliver i stand til at kunne agere i situationen.

Får du et kursusbevis?

Der udstedes et kompetencegivende kursusbevis, som er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd, for et gennemført kursus i Førstehjælp ved Hjertestop.

På mange arbejdspladser kan der ske ulykker, som involverer mere end bare risiko for en kollega, der falder om med hjertestop. Derfor kan der med fordel suppleres med relevant førstehjælpsviden. Har du spørgsmål til arbejdsulykker eller risici på jeres arbejdspladser, er du også velkommen til at kontakte os.

Kursets indhold

Indhold på kurset

  • Førstehjælpens 4 hovedpunkter
  • Repetition af indhold af basis-kurset ”Førstehjælp ved hjertestop” herunder bevidsthedstilstand, ABC-princippet og Hjerte-Lunge-Redning (H-L-R) og Brug af hjertestarter.
  • Repetition af indhold af basis-kurset ”Førstehjælp ved ulykker” herunder stabilt sideleje
  • Førstehjælp til blodprop i hjertet samt slagtilfælde (Stroke)
  • Praksisnære scenarier øves

Pris: 4600 kr.
excl. moms

Ønsker du hjælp til at finde det rigtige kursus? ↓

Tak for din besked.
Der var en fejl. Prøv venligst igen.