Find dit førstehjælpskursus i din region

Region-Nordjylland

Nordjylland

Tilmeld
Region-Midtjylland

Midtjylland

Tilmeld
Region-Syddanmark

Syddanmark

Tilmeld
Sjælland

Sjælland

Tilmeld

Har du ikke fundet det rette førstehjælpskursus?

Læs om vores førstehjælpskurser

Hvordan er et førstehjælpskursus med CorHelp?

Når du er tilmeldt et førstehjælpskursus med CorHelp, kan du være sikker på, at du bliver undervist med høj kvalitet. Vi har fokus på, at teorien skal formidles interessant og virkelighedsnært, så den enkelte kan relatere til situationerne. Derfor er vores førstehjælps scenarier og historier ikke voldsomme og blodige, men nærmere scenarier du kan relatere til, så du trygt kan lære førstehjælp. Der vil altid være tid og mulighed for at stille spørgsmål og blive dygtigere.

Vi har et klart mål med vores kurser: At du vil lære at blive en kompetent førstehjælper, som har et system at gå frem efter. Derved er du sikker på, at huske de vigtige elementer, tilkalde den nødvendige hjælp og trygt kunne yde førstehjælp.

Vi lægger meget energi i, at førstehjælpen bliver indøvet hos deltageren. Den bedste måde, hvorpå det bliver gjort, er gennem repetitioner, eller sagt på en anden måde: træning, træning, træning! På vores kurser er der mange praktiske øvelser og man bliver i stand til at yde korrekt førstehjælp. Instruktøren vil være der til at hjælpe dig, så du bliver dygtigere.

Når vi hurtigt kan agere i situationen, er det fordi, at vi har øvet os og dermed er blevet dygtige. Det er især vigtigt i førstehjælpen, hvor “time is life” og afgørende for optimal hjælp.

Derfor kan du være sikker på, at et førstehjælpskursus med CorHelp er spændende, trygt og lærerigt.

Vores instruktører er alle medlem af FSFI.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud til et førstehjælpskursus!

Tak for din besked.
Der var en fejl. Prøv venligst igen.