Køretimer, teoriaftner, lægeerklæring og førstehjælp

Der er en lang række af ting, som du skal igennem, før du i sidste ende kan gå op til køreprøve og få dit kørekort. Det er en lang proces, især fordi det ligenu er utrolig svært at få teori- og køreprøver.
Du kan dog heldigvis tage førstehjælpskursus til kørekort når som helst – dog gælder det ét år, hvis det skal bruges til kørekortet. 

Du kan booke et kursus her.

Alle, som skal tage kørekort, skal igennem et 8 timers førstehjælpskursus. Det er uundgåeligt. Vi hører ofte, at mange frygter, at det bliver en utrolig lang dag, hvor man spilder tiden og er lige ved at falde i søvn.

Det synes vi bestemt er en skam – fordi at kunne yde førstehjælp i hverdagen og i trafikken er utrolig vigtigt. Derfor er motivationen for at undervise at prøve at ændre denne typiske forventning til kurserne. 

 

Læs her, hvad vores førstehjælpselever siger:

 

“Cecilie er en super sød instruktør, og det er en fornøjelse at se, hvor passioneret hun er omkring sit arbejde og udfører det super spændende og professionelt! Det er også meget nemmere at lære, når det ikke er kedeligt, og det er det bestemt ikke med CorHelp.”

Koereskoleelev-Lotus-Kamille-Richter
Lotus Richter, køreskoleelev

 

 

“Super god og meget dygtig instruktør. God til at blande teori og praktisk sammen, med f.eks. Kahoot, quiz osv., så det hele bliver meget mere spændende. Kan stærkt anbefales”

Koereskoleelev-Caroline-Andersen
Caroline Andersen, køreskoleelev

 

 

“Jeg havde troet, at der ville træde an gammel mand ind, og jeg skulle til at kede mig ihjel. Men det var præcis det modsatte der skete. At tage et førstehjælpskursus hos CorHelp var mega fedt, og på ingen måde kedeligt”

Kristine-Damgaard-koereskoleelev
Kristine Damgaard, køreskoleelev

 

Godt at kunne allerede fra en ung alder!

Langt de fleste danskere erhverver sig et kørekort i en ung alder. Derfor er det et oplagt tidspunkt og mulighed for, at lære at yde livreddende førstehjælp. Dette er måske det første og eneste kursus, de kommer til at tage. De fleste af vores kursister er omkring de 16-17 år. Undervisningen er derfor primært tilrettelagt til denne målgruppe.

Det er vigtigt at kurset er interessant, lærerigt og underholdende, så førstehjælpen bliver lært og husket. Vi laver spændende og hands-on aktiviteter, hvor de bl.a. skal lave egne bil-kampagner, for at reflektere over, hvordan vi forebygger uheld i trafikken. Derudover bliver de også udfordret med at skulle lave egne små film i grupper og øve scenarietræning med hjertestarteren.  

Kurset er to-delt og har fokus på færdselsrelateret førstehjælp og hjerte-lunge-redning, så kursisterne ville kunne reagere hensigtsmæssigt ved livstruende ulykker i trafikken, flytte tilskadekomne og kunne yde korrekt og god førstehjælp. 

Vil du tage et sjovt og lærerigt kursus? Så find dit kursus her. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *